• kookstudio
  • slide1
  • slide5
  • macarons
  • Vis
  • asperge

Kookstudio Alkmaar

Heiligland 13
1821 AB Alkmaar

T 072 - 51 13 974
E info@kookstudioalkmaar.nl

Elkaar culinair verrassen!

Met de kookworkshops van Kookstudio Alkmaar leer je de heerlijkste gerechten maken! Samen koken met vrienden, collega's of familie en verras iedereen met je kookkunsten. Wij bieden op dit moment 8 verschillende kookworkshops aan vanaf 8 personen, tot maximaal 30 personen. Een workshop duurt +/- 4 uur, vanaf binnenkomst tot aan de koffie. 

Voor groepen die kleiner zijn dan 8 personen! is het tot een minimum van 6 personen ook mogelijk om een workshop te boeken, echter hanteren wij een toeslag van € 5,- euro per persoon, boven op de menuprijs. Bij iedere persoon minder, komt er dus € 5,- euro bij. Zo komt bijvoorbeeld de Tapas workshop met 6 personen ( 2 x € 5,- euro ) op € 62,50 euro per persoon i.p.v. de gepubliceerde prijs van € 52,50 euro.

Is de groep groter dan 30 personen! dan hebben wij een speciale 6 gangen walking diner workshop, waarbij er om het half uur een groepje een gerecht geserveerd, die deels is voorbereid.  Deze gezellige ongedwonge workshop variant kan tot maximaal 60 personen !  De kosten van deze workshop variant is € 55,- euro per persoon, exclusief drankjes.

Prijzen kookworkshops:

Prijs per persoon, exclusief dranken:

Tapas & Pinchos
€ 52,50 
D' Luxe
€ 65,- 
Italiaans  € 55,- 
Vegetarisch Mediteraans € 50,00 
 

Dranken op nacalculatie:

€ 2,50 frisdrank, bier, koffie en thee

€ 19,50 fles wijn: witte, rode 

Het is ook mogelijk "gedurende 4 uur" vanaf binnekomst tot aan de koffie, voor € 17,50 per persoon alle drankjes onbeperkt inclusief te nemen.

Na het serveren van de koffie worden bij het 4 uurs arrangement geen extra dranken meer geserveer!

_________________________________________________________________________________

Nieuw!! Workshop voor Receptie met 4-uurs drankenarrangement

Of je nu een collega wilt verrassen, je verjaardag wilt vieren, een jubileum in het verschiet hebt of je een speciale huwelijksverjaardag markeert, wat de gelegenheid ook is, vier het met onze receptie workshop.

Tijdens deze workshop ga je samen met een groep collega's, vrienden of familie in slechts één uurtje aan de slag om heerlijke hapjes en gerechtjes te bereiden. Daarna kunnen de overige gasten 1,5 uur later arriveren, terwijl ons team de lekkernijen serveert. In onze gezellige studio staan statafels en een drankenbuffet klaar, waar iedereen zelf zijn drankjes kan pakken.

Tijdens de receptie worden de volgende hapjes geserveerd:

Kipspiesjes met Raz el Hanout mayonaise

Verschillende Crostinies op planken geserveerd met Pamaham, Tomaten Mozzarella, Forel, Salami

Gebrande Tonijn met Wakame & wasabi mayonaise

Gambaspiesje met pittige komkommersalade

Yoghurt-Limoen mousse met roodfruit

 

Receptie workshop:   €59,50 per persoon inclusief alle drankjes gedurende 4 uur.

( Minimum aantal gasten / 16 personen - Maximum 75 personen )

_________________________________________________________________________________

 

Het Kookduel:      Wie wordt de Topchef van Alkmaar?

Het is de bedoeling dat u in twee teams gaat strijden om de titel Top chef van Alkmaar. U maakt tijdens dit uitje binnen de tijd van 1 uur een culinair voor-, hoofd- en nagerecht met de beschikbare ingrediënten. Deze gerechten maakt u voor uw gehele gezelschapen en worden met cijvers per gerecht beoordeeld door de gasten of onze Chef. Het team met de hoogste score wint de eretitel 'Topchef van Alkmaar.

Beide teams maken drie kleine gerechten ( voor, hoofd & nagerecht ). Voor het bereiden van de gerechten krijgt ieder team hetzelfde hoofdingrediënt, voor de rest bent u vrij om te maken wat u wilt, met de ingrediënten die aanwezig zijn in onze kookstudio. na 1uur kokkerellen moet het voorgerecht van beide teams op tafel staan.

Ga de strijd aan met uw collega's, vrienden of familie!  De klok loopt!!

Het Kookduel / Topchef € 52,50 p.p. / excl. dranken.

( minimum 8 personen )

 

Naast de beschreven workshops kunt u ook nog kiezen om bijvoorbeeld eens lekker Sushi te maken met onze 3 gangen Aziatische workshop € 52,50, of zelf vis te leren schoonmaken bij de Vis workshop € 55,-.

Voor meer informatie over de gerechten van deze kookworkshops, neem contact met ons op.

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://kookstudioalkmaar.nl/kookworkshop#sigProGalleria5cc5978061